1η Θερινή Σκακιστική Κατασκήνωση ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ

Θερινή Σκακιστική Κατασκήνωση

Η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας  «Αργοναύτης»  σας ενημερώνει ότι για 1η χρονιά φέτος διοργανώνει Σκακιστική Κατασκήνωση στο Sport Camp Λουτρακίου την περίοδο από 19-25 Ιουλίου 2015 με τη συμμετοχή παιδιών απο 6 έως 16 ετών.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν σε 4 τμήματα δυναμικότητας υπο την επίβλεψη έμπειρων προπονητών αλλά και διεθνών ΓΚΡΑΝ ΜΕΤΡ. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει : Δευτέρα,Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή πρωί και απόγευμα μαθήματα σκάκι 2-4 ώρες ανάλογα με το γκρούπ δυναμικότητας. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ολοήμερη εκδρομή στη λίμνη Ηραίου για μπάνιο,φαγητό και παιχνίδια στο νερό με τη συμμετοχή όσων γονέων επιθυμούν. Το Σάββατο το πρωί, θα διδάξει  ο 10  φορες πρωταθλητης  ΕΛΛΑΔΟΣ  GM ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ  τα μυστικά του σκακιού και θα παίξει μερικές παρτίδες με τα παιδιά. Τέλος, μετά το μεσημεριανό φαγητό θα διεξαχθεί Τουρνουά με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που έλαβαν μέρος στην κατασκήνωση.

Τα παιδιά μετά το καθημερινό τους μάθημα θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ, βόλευ, μπιτς βόλευ, κολύμβηση, τοξοβολία, ποδηλασία και άλλα παιχνίδια υπό την επίβλεψη έμπειρων ομαδαρχών της κατασκήνωσης. Για τα μικρότερα παιδιά που δεν επιθυμούν τη διανυκτέρευση στην κατασκήνωση υπάρχει η επιλογή  του ολοήμερου προγράμματος 9:00-20:00 . Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών γι’αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Δυνατότητα συμμετοχής και σε αδέρφια ή φίλους των παιδιών.

Προσέλευση στην κατασκήνωση Κυριακή 19/7 μετά τις 15:00 και αναχώρηση το Σάββατο 25/7 το απόγευμα.

Κόστος συμμετοχής 265€ και ολοήμερο 185€. Υπάρχει έκπτωση 10% για τον 2ο αδερφό και 15% για τον 3ο.

Πληροφορίες για την κατασκήνωση στο site www.sportcamp.gr

http://www.sportcamp.gr/Portals/0/pdf-files/Kids-brochure.pdf

Τηλ.Επικοιν. 6970 603050

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ