ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Μια ακόμα διάκριση στο σύλλογο προσέφεραν οι καθαρά ερασιτέχνες σκακιστές μας που αγωνίστηκαν στο β΄ γκρουπ του κυπέλλου Αττικής – Φιλίας.

Ανάμεσα σε 33 Αθηναϊκές κυρίως ομάδες κατέλαβαν την Τρίτη θέση, πίσω από την  ομάδα της Πρωταθλήτριας Π.Σ. Περιστερίου και του Φυσιολάτρη Νίκαιας.

Οι αθλητές μας πέτυχαν 5 νίκες, παραχώρησαν 1 ισοπαλία κι έχασαν μόνο 1 παιχνίδι, πετυχαίνοντας 27.5 πόντους σε 42 παρτίδες. Συγκεκριμένα κέρδισαν την ομάδα του Σ.Ο. Χαλανδρίου Β΄ 5 – 0.5, του Δία Πετρούπολης Β΄ 5 – 1, της Καισαριανής 4 – 1.5, της Καλλιθέας 4.5 – 1.5, ήρθαν ισόπαλοι με την Π.Σ. Περιστερίου 3 – 3 κι έχασαν από την ομάδα του Κότινου Β΄ 3.5 – 2.5 σε έναν αγώνα που οι αντίπαλοι μετέφεραν την ομάδα του Α΄ Ομίλου στο Β΄ Όμιλο.

Με την ομάδα μας, που έκανε εξαιρετική συνολική απόδοση, αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Σταθακόπουλος (2/5), Νίκος Ζορμπάς (3.5/6), Φωτεινή Κόκκοτα (5.5/6), Γιώργος Ελευθερίου (3/6) και Βασίλης Νάκος (0/1).

Να σημειώσουμε ότι οι Κορίνθιοι αθλητές του συλλόγου ταξίδευαν κάθε Κυριακή στην Αθήνα αφού και οι εντός έδρας αγώνες του συλλόγου γίνονται στο Περιστέρι στην έδρα του φιλικού σωματείου της Π.Σ. Περιστερίου.