Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με την ευκαιρία της τελετής λήξης των αγώνων του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής ΕΣΣΠΕΠ, οι υπεύθυνοι της ΣΑΚ Αργοναύτης προγραμμάτισαν κι έκοψαν την Πρώτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.
Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και παραβρέθηκαν, εκτός των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες, οι μικροί αθλητές (ακαδημία) του συλλόγου με τις οικογένειές τους, φίλοι του συλλόγου και επίσημοι όπως ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Λέκκας και Λούτας.
Ο εμπνευστής ίδρυσης του συλλόγου κ. Αντώνης Μπέλλος, κατά την ομιλία του ανέλυσε τις επιτυχίες και τις δραστηριότητες του συλλόγου κατά στη 14μηνη ύπαρξή του, τονίζοντας τους μεγάλους στόχους του συλλόγου που είναι η διάκριση στην Α΄ Εθνική και στο Κύπελλο Ελλάδος, το μεγάλωμα των ακαδημιών του συλλόγου, το άνοιγμα του συλλόγου σε νέους φίλους και νέα μέλη και τέλος στην επιτυχία και καθιέρωση του μεγάλου διεθνούς τουρνουά «ΙΣΘΜΙΑ» που ξεκίνησε με επιτυχία πέρσι το καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος δήλωσε για μια ακόμη φορά την ευχαρίστηση του για την ύπαρξη και πρόοδο του συλλόγου και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια.
Την ανάγκη στήριξης του συλλόγου και βοήθειας του καλοκαιρινού διεθνούς  τουρνουά, που αποτελεί ξεχωριστό γεγονός για την περιοχή εξέφρασαν και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Λέκκας και Λούτας με τον τελευταίο να είναι και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.